Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Digital Planet Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Economizor combustibil benzina - motorina (fuelmax)
50 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reduce consumul de combustibil cu până la 27%*

- Reduce semnificativ emisia de noxe şi poluarea
- Funcţionează la motoarele pe benzina / motorină şi la centralele termice pe motorină
- Îmbunătăţeşte performanţele motorului
- Prelungeşte durata de viaţă a motorului, a filtrului de particule şi a catalizatorului
- Se instalează în câteva minute – nu sunt necesare ustensile !
- Patent original „General Motors”
- Testat de „Ford Motor Company” („Master Service”)
- Îşi plăteşte costul cu economiile realizate în cca. 60 de zile
- Nici un dispozitiv nu este atât de eficient
- Poate fi o soluţie rapidă şi ieftină dacă la Inspecţia Tehnică Periodică aveţi noxele mai mari decât cele admise.

* Rezultatele pot varia. Economia de combustibil poate fi mai mare sau mai mică în funcţie de modelul motorului, calitatea combustibilului, încărcarea maşinii, temperatura exterioară, condiţiile de drum şi starea vremii.

Coeficientul superior de combustie reprezintă cauza tuturor efectelor benefice ale acestei tehnologii. Aceeaşi cantitate de combustibil, printr-o ardere mai completă va determina, desigur, o creştere a randamentului şi implicit un consum redus de combustibil.

Una dintre cauzele principale ale poluării şi a scăderii eficienţei combustibililor este combustia incompletă ce determină depuneri de carburi/calamină pe pereţii cilindrilor motorului şi evacuarea de combustibil pe jumătate ars sau nears. Coeficientul superior de combustie acţionează ca o cameră care se curăţă singură, rezultând o cantitate redusă de gaze de eşapament. Combustibilul ars incomplet determină acumularea carburilor/calaminei în motor, cu consecinţele de rigoare: uzura accentuată a motorului, scăderea eficienţei, pierderea puterii şi fenomenul numit dieseling (funcţionarea inerţială a motorului după oprirea acestuia). Eliminând cauzele acumulării de carburi cu ajutorul acţiunii de autocurăţare, prin combustie completă se poate spori durata de viaţă a motorului, se reduce numărul de reparaţii, reglări, ajustări şi se măreşte fineţea funcţionării. În multe cazuri o combustie mai completă îmbunătăţeşte eficienţa motorului chiar şi atunci când se utilizează un combustibil cu cifra octanică/cetanică mai mică. Capacitatea de a trece de la un combustibil “super” la unul „regular” şi reducerea costurilor rezervate mentenanţei motorului înseamnă din nou o economie de bani considerabilă.
Din Gura in Gura